Calitatea face diferența!

Edil-Bausteel este o firma dinamică dornică să își consolideze poziția pe segmentul de piață pe care acționează prin execuții de lucrări al căror element de referință să fie calitatea.

Prin calitatea execuției și seriozitatea cu care au fost abordate angajamentele contractuale cu clienții, au adus cel puțin capitalul de încredere care să o recomande pentru noi colaborări.

01.

Antepriză generală

Ca antrepriză generală, ne implicăm în toate aspectele proiectului dvs., de la concepție până la finalizare, asigurându-ne că fiecare detaliu este gestionat cu profesionalism și că rezultatele finale sunt de cea mai înaltă calitate.

Avem o echipă dedicată și experimentată, formată din arhitecți, ingineri și constructori profesioniști.

02.

Amenajare spații comerciale

Suntem o echipă de profesioniști dedicată transformării spațiilor comerciale în medii atractive, funcționale și adaptate nevoilor clienților noștri. Oferim o gamă completă de servicii pentru amenajarea spațiilor comerciale.

03.

Construcții civile

Oferim o gamă completă de servicii în domeniul construcțiilor civile. Punctele noastre cheie includ:

1. Structuri de rezistență:
2. Sisteme termoizolante la fațade:
3. Amenajări exterioare:

04.

Proiectare​

Echipa noastră de specialiști în proiectare are experiență și cunoștințe extinse în domeniul construcțiilor, oferind soluții personalizate și inovatoare pentru fiecare proiect.

Ne concentrăm pe următoarele aspecte cheie:
1. Proiectare arhitecturală:
2. Proiectare structurală
3. Proiectare ME

05.

Consultanță tehnică

Serviciul nostru de consultață tehnică este conceput pentru a vă oferi expertiză și sfaturi profesionale în ceea ce privește aspectele tehnice ale proiectelor dvs. de construcție în domeniul retail. Indiferent dacă aveți nevoie de consultanță pentru un proiect nou, o renovare sau o extindere, echipa noastră de specialiști vă poate ajuta în diferite moduri.

Dovada angajamentului asumat de noi

Parteneri