Proiectare

Echipa noastră de specialiști în proiectare are experiență și cunoștințe extinse în domeniul construcțiilor, oferind soluții personalizate și inovatoare pentru fiecare proiect.

Ne concentrăm pe următoarele aspecte cheie:

Proiectare arhitecturală

Echipa noastră de arhitecți talentați creează planuri și desene arhitecturale detaliate pentru fiecare proiect. Ne concentrăm pe obținerea unui design atrăgător, funcțional și adaptat nevoilor clienților noștri. Utilizăm software și tehnologii avansate de proiectare pentru a crea modele 3D și vizualizări realiste, astfel încât clienții noștri să poată vizualiza și să înțeleagă în mod clar aspectele proiectului.

Proiectare structurală

Echipa noastră de ingineri structurali se ocupă de proiectarea și calcularea structurilor rezistente ale clădirilor și construcțiilor. Utilizăm tehnici avansate de analiză și software specializat pentru a asigura integritatea structurală, siguranța și conformitatea cu normele și reglementările relevante.

Proiectare ME (Mecanică, Electricitate)

Pentru proiectele care implică sisteme mecanice, electrice. Oferim servicii complete de proiectare ME. Echipa noastră proiectează și integrează